Jylland

Vi er landsdækkende og arbejder i Jylland de ulige uger.

Største byer i Jylland

Uanset om du bor i en af de største byer i Jylland eller du bor ude langs den jyske kyst, så kommer vores team forbi dig. Vi har kunder i alle byer, Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Vejle, Horsens Herning, Silkeborg og Sønderborg. Ja lige fra Skagen i nord til Rens i Sønderjylland eller fra Ebeltoft i øst til Ringkøbing i vest.

AC Schjødtesminde AC stub

Stub og rodfræsning

Er du træt af at træstubben stadig står og fylder? Har du prøvet at grave rødderne op efter i nedlagde hybenroserne, eller hækken ud til vejen? Lad os komme og hjælpe dig. Vi har det rigtige udstyr til at fjerne rødder og træstubbe. Hvad anden uge er vi i Jylland. Du kan beregne din pris og bestille tid til Stubfræsning eller Rodfræsning. 

Tromling eller etablering af græsplæne.

Er din have ujævn som et månelandskab og savner du en jævn, flad og flot græsplæne. Så bestil en tromling af din græsplæne

Har du bygget nyt hus og står med en pløjemark lige uden for døren. Så kan Christian sagtens lave din pløjemark om til en flot brugervenlig grøn græsplæne. Christian kører rundt i Jylland, i de ulige uge. Beregn prisen på en ny græsplæne.

Er hækken blevet for stor og skal klippes ned eller skal den studses.

En hæk bør klippes en til to gange om året. Men alle kender det med tid og overskud. Der er ofte mange andre gøremål der står før på listen over haveopgaver. Hvis du vil slippe for at tænke på hækken så lad Christian komme og klippe din hæk ned eller bestil en hæksnitning. 
Kend din pris på hæk klipning inden du bestiller tid.

AC STUB Jylland

Lidt om Jylland

Jylland er en stor halvø i Danmark, der strækker sig fra det europæiske kontinent mod nord og udgør den vestlige del af landet. Jyllands historie er rig og kompleks, præget af forskellige perioder og begivenheder.

I oldtiden var Jylland beboet af germanske stammer, og det var en vigtig region i det nordiske område. Arkæologiske fund, såsom de berømte moseofre og vikingeskibe, vidner om en veludviklet kultur og handel i jernalderen og vikingetiden. Under vikingetiden (ca. 800-1050 e.Kr.) var Jylland et centrum for skibsfart og handel, og mange vikingetogter udgik herfra.

Aarhus

Aarhus er Jyllands største by og Danmarks næststørste by. Aarhus Kommune dækker et areal på cirka 468 km² og kommunen har en befolkning på omkring 360.000 indbyggere.

Stubfræsning Aarhus Jylland

Generelt er de fleste byer i Aarhus Kommune kendt for at have en god blanding af grønne områder og boligkvarterer, hvilket gør dem attraktive for både familier og dem, der søger en rolig bolig uden for den travle midtby.

I især Risskov, Højbjerg og Lystrup, som er kendt for at have mange private boliger og grønne områder. Risskov skiller sig særligt ud med sine store villaer og de mange træer, der præger bybilledet, især i de områder, der grænser op til Riis Skov. Højbjerg, med sin tætte beliggenhed til skov og strand, tilbyder også en grøn livsstil. 

Byer der ligger i Aarhus kommune.

Rundt om Aarhus ligger der flere store bydele. Lystrup er en forstad til Aarhus. Den kendt for sine rolige villakvarterer og grønne omgivelser. Lystrup er populær blandt børnefamilier på grund af de mange skoler og fritidsaktiviteter i området.

Egå er en anden forstad, der ligger tæt på vandet. Egå er præget af mange private boliger og er et attraktivt område for dem, der ønsker at bo tæt på naturen og samtidig have nem adgang til Aarhus by.

Hasselager er beliggende syd for Aarhus. Hasselager er en mindre by, der er kendt for sin blanding af boligområder og erhverv.

Højbjerg er en af de mere velhavende forstæder i Aarhus. Den er kendt for sine store villaer og mange grønne områder. Højbjerg er hjemsted for mange kulturelle institutioner, herunder Marselisborg Slot.

Viby J er en bydel i Aarhus, som har en blanding af både private boliger og erhverv. Viby er kendt for at være en mangfoldig bydel med både ældre og nyere boligområder.

Tranbjerg er en populær forstad syd for Aarhus, som har set stor vækst de seneste år. Byen er kendetegnet ved sine mange parcelhuse og gode skole- og fritidsfaciliteter.

Brabrand, ligger vest for Aarhus og er en af de ældre bydele. Brabrand er kendt for Brabrand Sø, som er omgivet af grønne områder, og byen har en blanding af både private boliger. Brabrand er i en rivende udvikling med en masse ny byggeri.

Risskov er en af de mest eksklusive forstæder, beliggende nord for Aarhus. Risskov er kendt for sin tætte placering til stranden og de mange skovområder. Byen har mange store villaer og er et eftertragtet område for dem, der ønsker at bo tæt på naturen og samtidig have nem adgang til Aarhus centrum.

Den Gamle By i Aarhus

Den Gamle By er et frilandsmuseum, der bringer Danmarks historie til live gennem autentiske bygninger og interaktive udstillinger. Museet består af over 75 historiske bygninger fra hele Danmark, der er blevet omhyggeligt genopbygget og møbleret for at afspejle forskellige perioder fra 1600-tallet til 1970’erne. Besøgende kan opleve hvordan livet var i fortidens Danmark gennem levende historieforestillinger, traditionelt håndværk og historiske haver.

Aalborg

Aalborg, den fjerdestørste by i Danmark, ligger ved Limfjorden og er kendt for sin livlige havnefront og rige historie.

Aalborg Kommune dækker et areal på cirka 1.145 km² og kommunen har en befolkning på omkring 222.000 indbyggere.

Fræsning af stubbe i Aalborg

Billund

Legoland Billund er en af Danmarks mest populære turistattraktioner og et must-see for familier med børn. Beliggende i Billund, hvor LEGO-klodsen blev opfundet, tilbyder parken mere end 50 forlystelser, herunder rutsjebaner, forlystelser og et miniaturerigt bygget af millioner af LEGO-klodser. Parken er opdelt i forskellige tematiske områder, såsom Miniland, Adventure Land og Pirate Land, hvilket giver besøgende en sjov og varieret oplevelse. Legoland byder også på interaktive udstillinger og kreative workshops, hvor børn kan bygge deres egne LEGO-kreationer.
Fræsning af stubbe og rødder i Billund

Djursland

Djursland, som er en halvø i Østjylland, dækker et areal på cirka 1.240 km² og indbyggertallet for Djursland er omkring 80.000-85.000 indbyggere. Djursland består af to kommuner, Syddjurs og Norddjurs, og befolkningen er fordelt på flere mindre byer og landdistrikter. Djursland er kendt for sine naturskønne områder, herunder strande, skove og nationalparker, hvilket gør det til et populært område for både bosætning og turisme. Grenå er hovedbyen i Norddjurs Kommune, der ligeledes indeholder Auning, Ørsted samt kystbyen Fjellerup. Esbjerg, Kolin, Ryomgård og Nimtofte er nok nogle af de mest kende byer i syddjurs kommune, her finde du også Balle og Rønde.
Rod og stub fræsning på Djursland

Esbjerg

Esbjerg er Danmarks femtestørste by og en af landets vigtigste havnebyer. Esbjerg Kommune er en af Danmarks større kommuner, både i areal og befolkningstal.

Esbjerg Kommune dækker et areal på cirka 742 km² og kommunen har omkring 115.000 indbyggere.
Der findes mange små og store byer i Esbjerg Kommune

Ribe  er Danmarks ældste by. Byen er kendt for sin historiske bymidte, Ribe Domkirke, og mange velbevarede gamle bygninger.

Bramming er en mindre by med en vigtig jernbaneknudepunkt og en blanding af industri og boligområder.

Gørding er en lille hyggelig by, der ligger mellem Esbjerg og Bramming, den er kendt for sine landlige omgivelser og rolige atmosfære. Her bor mange der ønsker plads og højt til himlen.

Tjæreborg er en af esbjergs forstader. Byen er kendt for sine skønne boligområder og nærhed til Esbjerg by.

Hjerting har den smukkeste udsigt til havet da det er en kystnær bydel nord for Esbjerg. Byen er også kendt for sine smukke strande og rolige boligområder.

Darum er en mindre landsby sydøst for Esbjerg, omgivet af landbrug og tæt på marsklandet.

Selvom Grindsted teknisk set ligger i Billund Kommune, er den tæt på Esbjerg og har betydning for regionen.

Give

Givskud Zoo er en kombination af zoo og safaripark, der giver besøgende mulighed for at se dyrelivet på nært hold fra både bil og til fods. Parken er hjemsted for over 700 dyr fra hele verden, herunder løver, giraffer, elefanter og gorillaer. Givskud Zoo er kendt for sin fokus på dyrevelfærd og bevaring, og tilbyder også en dinosaurpark med realistiske modeller af forhistoriske dyr, hvilket gør det til en spændende oplevelse for alle aldre.
Stub og rod fræsning i Jylland

Herning

Herning Kommune er en af de større kommuner i Midtjylland, både i forhold til areal og indbyggertal. Herning Kommune dækker et areal på cirka 1.336 km² og kommunen har omkring 90.000 indbyggere.

Herning er hovedbyen i kommunen og en vigtig erhvervs- og kulturby i Midtjylland. Herning er kendt for sine mange messer og koncerter, samt MCH (Messecenter Herning) og Herning Kunstmuseum.

Ikast er en større by, der tidligere var en selvstændig kommune. Nu hedder den Ikast-brande kommune men både den og Brande spiller en vigtig rolle i forhold til Herning kommune netop fordi Ikast er kendt for sin tekstilindustri, og ofte bliver betegnet som en del af kommunen.

Aulum det er en mindre by beliggende vest for Herning, med en blanding af boligområder, landbrug og industri.

Vildbjerg, en by nordvest for Herning. Byen har en række sportsfaciliteter og et aktivt foreningsliv.

Tjørring er en forstad til Herning, der er blevet en del af byens nordlige udvidelser, med mange nye boligområder. Der udbygges på livet løs i Tjørring og det er med til at gøre Herning større og større år for år.

Kibæk er en mindre by syd for Herning, kendt for sin nærhed til naturskønne områder og et aktivt lokalsamfund.
Sunds er byen nordøst for Herning, den er beliggende tæt på Sunds Sø, som er populær til rekreative aktiviteter.

Sønder Felding en vigtig men mindre by sydvest for Herning, kendt for sin landlige karakter og lokale erhvervsliv.

Hodsager , er en lille landsby nordvest for Herning. Den har en tæt sammenhæng med de omkringliggende landbrugsområder.

Arnborg er en landsby syd for Herning, beliggende tæt på motorvejen og med en rolig, landlig atmosfære. Byen ligger op til kommunegrænsen med Ikast- Brande kommune.

Horsens

Horsens har gennemgået en transformation fra en industriby til et kulturelt og uddannelsesmæssigt centrum. Byen er kendt for Horsens Kunstmuseum og de mange koncerter og begivenheder i Fængslet, et tidligere fængsel, der nu fungerer som kulturcenter. Horsens har også en blomstrende musikscene og er vært for mange internationale kunstnere og bands. Byen har en stærk uddannelsessektor med VIA University College, der tilbyder en række uddannelser og kurser.

Stubfræsning Horsens

Kolding

Kolding er en by med en rig historie og er kendt for Koldinghus, et kongeligt slot fra middelalderen, der nu fungerer som museum. Byen er også et vigtigt uddannelsescenter med Designskolen Kolding og Syddansk Universitet, der tiltrækker studerende fra hele verden. Kolding har en blomstrende kunst- og designscene, hvilket gør den til et kreativt og innovativt miljø. Byens geografiske placering ved Kolding Fjord gør den til et attraktivt sted for både beboere og besøgende.
Stubfræsning kolding

Randers

Randers er kendt for sin historiske bymidte med smukke bindingsværkshuse og den unikke attraktion Randers Regnskov, en tropisk zoo og akvarium, der tiltrækker besøgende fra hele landet. Byen har en stærk industri og en voksende service- og handelssektor. Randers har også en rig kulturel scene med mange kunst- og musikbegivenheder, hvilket gør den til et vigtigt kulturelt knudepunkt i det centrale Jylland.

Danmarks ældste by Ribe

Ribe er Danmarks ældste by og et vigtigt historisk sted med en velbevaret middelalderlig bykerne. Byens brostensbelagte gader, bindingsværkshuse og Ribe Domkirke tiltrækker historisk interesserede turister. Ribe VikingeCenter giver besøgende mulighed for at opleve vikingernes liv gennem rekonstruktioner og interaktive aktiviteter, hvilket gør det til en sjov og lærerig destination for både børn og voksne.

Silkeborg

Silkeborg er kendt for sin smukke natur, herunder de omkringliggende skove og søer, der gør det til et populært turistmål for friluftsaktiviteter som sejlads, vandring og cykling. Byen har også et rigt kulturliv med attraktioner som Museum Jorn, der rummer værker af den berømte danske kunstner Asger Jorn. Silkeborgs beliggenhed midt i den jyske hede gør den til et naturskønt og afslappende sted at besøge.

Silkeborgsøerne

Silkeborgsøerne er en samling af søer beliggende i det naturskønne område omkring Silkeborg, kendt for sine smukke omgivelser og muligheder for udendørs aktiviteter. Besøgende kan tage på sejlture med den historiske hjuldamper Hjejlen, fiske, vandre eller blot nyde det naturskønne landskab. Området er også hjemsted for mange kulturelle arrangementer, herunder Silkeborg Regatta, der tiltrækker tusindvis af besøgende hvert år.

Skovene ved Himmelbjerget

Himmelbjerget, beliggende nær Ry, er en af Danmarks højeste naturlige punkter og et ikonisk udsigtspunkt, der tiltrækker naturelskere og turister. Selvom det “kun” er 147 meter højt, tilbyder det en betagende udsigt over det omkringliggende landskab og søerne i Søhøjlandet. Himmelbjerget er omgivet af smukke skove og stier, der er perfekte til vandreture og udflugter. På toppen af bjerget står Himmelbjergtårnet, opført i 1875 til minde om Kong Frederik VII’s rolle i indførelsen af den danske grundlov. Området er også vært for forskellige kulturelle arrangementer, herunder musikfestivaler og lokale markeder, hvilket gør det til en populær destination for både lokale og turister.

Sønderborg

Sønderborg ligger tæt på den tyske grænse og har en rig historie, der afspejler Danmarks forhold til Tyskland. Byen er kendt for Sønderborg Slot, som fortæller om regionens historie og kulturarv. Sønderborg har en stærk økonomi med fokus på teknologi og innovation, og er hjemsted for mange internationale virksomheder og uddannelsesinstitutioner, herunder Syddansk Universitet. Byen tilbyder også en række kulturelle og sportslige aktiviteter, hvilket gør den til et livligt og attraktivt sted at bo.

Skagen

Grenen er Danmarks nordligste punkt, hvor Nordsøen og Østersøen mødes, og er et af de mest besøgte naturskønne steder i Jylland. Det unikke lys og de dramatiske landskaber har inspireret kunstnere i århundreder, og området er stadig et populært sted for malere og fotografer. Besøgende kan tage en guidet tur til spidsen af Grenen, hvor man kan stå med et ben i hver af de to have. Skagen byder også på charmerende bymiljøer og museer, der fortæller om områdets kunstneriske arv.

Vejle

Vejle er kendt for sin smukke beliggenhed ved Vejle Fjord og er et vigtigt trafikknudepunkt i Jylland. Byen har en blomstrende økonomi med fokus på handel, teknologi og serviceindustrier. Vejle er også kendt for sin arkitektoniske innovation, herunder den prisbelønnede boligbygning Bølgen og det ikoniske Fjordenhus, designet af kunstneren Olafur Eliasson. Byens rige natur og mange friluftsaktiviteter gør den til et populært sted for både indbyggere og turister.

Vestkysten

Nationalpark Thy er Danmarks første nationalpark og et vidstrakt naturområde langs Vestkysten. Parken dækker et område på over 244 kvadratkilometer og byder på en rig biodiversitet med klitter, heder, søer og skove. Det er et paradis for naturelskere, der tilbyder en række friluftsaktiviteter som vandring, cykling og fuglekiggeri. Parken har også flere kulturhistoriske seværdigheder, herunder gamle bunkere fra Anden Verdenskrig og traditionelle fiskerhytter.
Kenneth Hansen
Kenneth Hansen7400 Herning
Læs mere
Jeg kunne slet ikke have klippet vores 250 meter hæk til så hurtigt som Christian kunne. Han har bare styr på det. Hækken var vokset fra os, men Christian fik hurtigt vundet magten tilbage så vi igen kan styre vores kæmpe hæk. Tak Christian vi ses til efteråret.

Alle ulige uger kører AC Stub i Jylland

Fra Tønder i syd til Skagen i nord, kører AC Stub og udfører alt fra rodfræsning, stubbefræsning, hækklipning og hæksnitning. Hvis du har et træ der skal ned og ligge så klarer vi også den. Hvis græsplænen har slået sig så kan vi omlægge den og etablerer en ny flot græsplæne til dig.