Forside | Kontakt | Træfældning

Træfældning

kr. 0,00

  • Hvor mange træer skal fældes?

    mellem 2 og 5 træer

    mellem 6 og 10 træer

Har du brug for hjælp til træfældning, topkapning og beskæring af træer? Christian er din specialist inden for træfældning og træbeskæring. Vil du have professionelle løsninger til alle former for fældning af træer og topbeskæring? AC Stub har mange års erfaring og er uddannet til at håndtere selv de mest komplicerede opgaver. Det professionelle udstyr, blandt andet lifte og klatreudstyr, sikrer at arbejdet udføres sikkert og effektivt. Fældningen udføres med størst muligt hensyn til omgivelserne, herunder omkringliggende beplantning og belægning.

Træfældning

Du kan selv vælge om du vil have opskåret træet, stammer og større grene kan opskæres til brande. Grenaffald kan skæres op så det er nemt at lægge på traileren, hvis det skal på genbrugspladsen. Selvfølgelig er både Christian og AC Stub forsikret.

Træfældning er en vigtig del af have- og skovpleje, og det er essentielt at få arbejdet udført korrekt for at sikre både sikkerhed og æstetik. Uanset om du har behov for fældning af træer på egen grund, i skoven, eller i offentlige sammenhænge, kan vores professionelle træfælder Christian hjælpe dig.

Vores professionelle udstyr til træfældning omfatter følgende

Vores omfattende sikkerhedspakke sikrer professionelt udstyr til træfældningen, så enhver træfældningsopgave kan håndteres med høj præcision og professionalisme.
Kiler bruges til at kontrollere retningen på træets fald, når du bruger den rigtige kile sikrer du en sikker fældning, uden at påvirke nabotræerne. Afhængig af opgavens størrelse og kompleksitet anvender vi forskellige save, herunder håndsave og motorsave, for at sikre en præcis og effektiv fældning. Til specifikke opgaver og når det kræves, bruger vi økser for at fælde og beskære træer manuelt.

For at garantere alles sikkerhed anvender vi professionelle sikkerhedsgodkendte seler og omfattende sikkerhedsudstyr. Når vi arbejder i højderne, bruger vi oftest lifte. Hvis det er nødvendigt, så medbringer vi både en specialist til at klatre og en jordmand, der er specialiseret inden for fældning fra toppen ved klatring (dette kaldes også topkapning). Hertil bruges specialiserede klatreseler og klatreudstyr for at sikre, ”klatreren” kan nå selv de højeste grene på en sikker måde. Stærke, pålidelige og sikkerhedsgodkendte reb er en essentiel del af vores udstyr, både til klatring og til at styre fældning af træer. Med dette professionelle udstyr kan det garanteres, at enhver træfældningsopgave udføres sikkert, effektivt og med størst mulig hensyntagen til den omkringliggende beplantning.
Ved træfældning kan der altid opstå uforudsete komplikationer, derfor er AC Stub selvfølgelig forsikret imod alt og dækker alle skader der skulle opstå imens arbejdet udføres.

Metoder til Træfældning

Vi tilbyder forskellige metoder til træfældning, tilpasset dine specifikke behov.
Når du har brug for fældning af træer i skel, skal du altid have respekt for naboejendommen. Det er også vigtigt at du er enig med naboen om fældningen af træer langs naboskel.
AC Stub har erfaring med store skovfældningsprojekter, hvor præcision og effektivitet er nøgleord.
Hvis der er adgang til det, foretrækkes en lift til brug i fældningen. Liften optimerer fældningen ved hurtig manøvren samt sikrere resultater med minimal udgift til mandskab. Ved fældning med lift bruges AC Stubs egne lifte for at nå trætoppe sikkert og effektivt. Hvis grunden skal sikres kan der derudover bestilles køreplader til udlægning.
Arboristen udfører forhug for at kontrollere faldretningen på træerne og sikre en kontrolleret fældning.

Professionelt udført arbejde

Når vi fælder træer, gør vi det med størst mulig hensyntagen til den omkringliggende beplantning og strukturer. Vi anvender professionelt udstyr og teknikker, herunder brug af seler, klatreudstyr, motorsave, og lifte, for at sikre, at arbejdet udføres sikkert og effektivt.
Uanset om du har brug for hjælp til fældning af træer på egen grund, i skoven, eller i offentlige sammenhænge, står vi klar til at hjælpe. Kontakt os i dag for en vurdering og et tilbud på din træfældningsopgave.

En professionel arborist udfører træfældning

En arborist er en professionel træfælder, der er specialiseret i vedligeholdelse og pleje af træer.

Derfor skal du vælge AC Stub

AC Schjødtesminde landsdækkende Stub og rodfræsning
Peter Mortensen
Peter Mortensen8000 Aarhus
Læs mere
Jeg har brugt Christian til flere træfældningsopgaver gennemårene og jeg kan varmt anbefale AC Stub til at fælde træer. Nogle gange har jeg fået beskåret træerne fordi de var blevet forstore og andre gange har jeg fået fjernet hele træer. Hver gang har det været udført hurtigt og professionelt og til aftalt tid.

En arborist er en professionel træfælder

Træfældning er en vigtig del af have- og skovpleje, og det er essentielt at få arbejdet udført korrekt for at sikre både sikkerhed og æstetik. Uanset om du har behov for fældning af træer på egen grund, i skoven, eller i offentlige sammenhænge, kan vores professionelle træfælder og arborist Christian hjælpe dig.